Academy

Opiskele kestävämmästä liiketoiminnasta silloin, kun sinä haluat. Academystä löydät kursseja ja webinaareja, jotka ovat avoimia kaikille jäsentemme henkilöstölle.

Academy on UN Global Compactin oppimisalusta, josta löydät monipuolisesti sisältöjä vastuullisuustyön tueksi. Academyn verkkokurssien, webinaarien ja erilaisten oppimispolkujen kautta pääset syventymään yritysvastuun kymmeneen periaatteeseen, YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja muihin yritysvastuun teemoihin. Academy on suunniteltu tukemaan sinua ja organisaatiotasi kestävän kehityksen edistämisessä, ja löydätkin sieltä vinkkejä vaikuttavien tekojen tueksi. 

Kaikilla jäsenyritystemme työntekijöillä on pääsy Academyn kattaviin oppimismateriaaleihin. Alustalta löytyy sisältöjä niin kokeneille vastuullisuusalan ammattilaisille kuin vasta vastuullisuustyötään aloitteleville henkilöille. Academyssä on myös kaikille avoimia sisältöjä, joita voi hyödyntää kuka tahansa vastuullisuudesta kiinnostunut. 

Jos olet tytäryhtiön työntekijä, kysy käyttömahdollisuutta emoyhtiösi yhteyshenkilöltä.

Luo tunnukset Academyn käyttöön täältä. Muista rekisteröityä yrityksesi sähköpostiosoitteella. Esim. gmail- tai muita epävirallisia sähköpostiosoitteita ei hyväksytä.

Jos sinulla on jo tunnukset yrityksesi profiiliin (Dashboard), täytä silti lomake. Tunnuksesi säilyvät samoina, mutta lomakkeen avulla saat käyttöoikeuden Academyyn.

Pääset kirjautumaan Academyyn tästä linkistä.

Academyssa on esimerkiksi erilaisia verkkokursseja ja oppimispolkuja. Löydät sieltä myös oppimishaasteita ajankohtaisiin teemoihin liittyen. Alla muutamia poimintoja Academyn tarjonnasta:

  • Changemaker Series: Join our CEO & Executive Director Sanda Ojiambo for intimate one-on-one conversations with today's leading innovators 
  • E-learning course: Earn your Business & Human Rights certificate (4 modules)
  • Curated learning path: The SDG Ambition Approach
  • Curated learning path: GHG Accounting: Scopes 1, 2 and 3
  • Action challenge: Activate your company for International Women’s Day

Kaiken tarjonnan löydät kirjautumalla Academyyn.

Kun täytät rekisteröitymislomaketta, muista valita yrityksesi nimi pudotusvalikosta. Sinun tulee myös käyttää yrityksesi virallista sähköpostiosoitetta.

Kun yrität kirjautua alustalle, varmista että olet oikeassa osoitteessa academy.unglobalcompact.org. Tarkista myös, että kirjoitat tunnuksesi ja salasanasi isot ja pienet kirjaimet oikein.

Muihin teknisiin ongelmiin voit löytää vastauksen täältä.

Kurkista sisään Academyyn

Täältä löydät tuntikaupalla sisältöjä, kursseja ja webinaareja vastuullisuustyösi tueksi.

Kirjaudu Academyyn

Tilaa uutiskirje