Jaa

Ten Principles -koulutus 3/4: Ympäristö

Tapahtumapäivä

23.09.2020

Tapahtumapaikka

Online

Ten Principles -koulutuksen kolmas osa järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 15.

Ilmoittaudu mukaan

YK:n Global Compact perustuu kymmeneen ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaisuuteen liittyvään periaatteeseen, joihin kaikkien Global Compact -yritysten tulee sitoutua. Periaatteet ankkuroituvat YK:n kansainvälisiin sopimuksiin ja julistuksiin, joihin Suomikin on sitoutunut.

Yrityksille Global Compactin kymmenen periaatetta antavat selkänojan ja vahvan pohjan yritysvastuun toteuttamiseen ja menestymiseen liiketoiminnassa, sillä ne sisältävät yritysvastuun kaikki kolme osa-aluetta (people, planet, prosperity).

Ten Principles -koulutuksemme kolmas osa, Global Compact & ympäristö, järjestetään keskiviikkona 23.9. klo 15. Global Compactin periaatteet 7-9 koskevat ympäristöä. Tässä webinaarissa kerromme mitä nämä periaatteet tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä. Puhumassa ovat yritysvastuuasiantuntija Hanna Liappis sekä jäsenyrityksemme Fiskars.

Webinaarin aiheet ja rakenne:

  • Mitä on yrityksen ympäristövastuu?
  • Global Compactin periaatteet 7-9 koskevat ympäristöä – mitä ne tarkoittavat ja edellyttävät yrityksiltä?
  • Yrityscase: Jäsenyrityksemme Fiskars kertoo miten he ovat toteuttaneet ympäristövastuuta ja mikä merkitys Global Compactin kymmenellä periaatteella on tässä työssä
  • Keskusteluosuus webinaarin lopussa

Ten Principles -koulutus järjestetään yhteistyössä yritysvastuuasiantuntijoiden Merja Pentikäisen (OTT), Hanna Liappisin (FM) sekä Hanna Silvolan (KTT) kanssa. Se on täysin avoin ja ilmainen kaikille Global Compact Network Finlandin jäsenyrityksille. Muut yritykset ovat myös tervetulleita. Global Compact Network Finland perii osallistumismaksun verkoston ulkopuolelta osallistuvilta.

Ilmoittaudu mukaan

Ethän unohta Ten Principles -koulutuksen viimeistä webinaaria:

Osa 4 Taloudellinen vastuu ke 7.10.2020 klo 15