Jaa

Ten Principles -koulutus 4/4: Taloudellinen vastuu

Tapahtumapäivä

07.10.2020

Tapahtumapaikka

Online

Ten Principles -koulutuksen neljäs osa järjestetään keskiviikkona 7.10. klo 15.

Ilmoittaudu mukaan

YK:n Global Compact perustuu kymmeneen ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaisuuteen liittyvään periaatteeseen, joihin kaikkien Global Compact -yritysten tulee sitoutua. Periaatteet ankkuroituvat YK:n kansainvälisiin sopimuksiin ja julistuksiin, joihin Suomikin on sitoutunut.

Yrityksille Global Compactin kymmenen periaatetta antavat selkänojan ja vahvan pohjan yritysvastuun toteuttamiseen ja menestymiseen liiketoiminnassa, sillä ne sisältävät yritysvastuun kaikki kolme osa-aluetta (people, planet, prosperity).

Ten Principles -koulutuksemme neljäs ja viimeinen osa, Global Compact & taloudellinen vastuu, järjestetään keskiviikkona 7.10. klo 15. Global Compactin periaate 10 koskee korruptiota. Tässä webinaarissa kerromme mitä se tarkoittaa ja edellyttää yrityksiltä. Puhumassa ovat yritysvastuuasiantuntija Hanna Silvola ja jäsenyrityksemme Fingrid.

Webinaarin pääaiheet ja rakenne:

  • Mitä on yrityksen taloudellinen vastuu?
  • Global Compactin periaate 10 koskee korruptiota – mitä se tarkoittaa ja edellyttää yrityksiltä?
  • Yrityscase: Jäsenyrityksemme Fingrid kertoo miten he ovat toteuttaneet taloudellista vastuuta ja erityisesti korruption vastaista työtä ja mikä merkitys Global Compactin kymmenellä periaatteella on tässä työssä
  • Keskusteluosuus webinaarin lopussa

Ten Principles -koulutus järjestetään yhteistyössä yritysvastuuasiantuntijoiden Merja Pentikäisen (OTT), Hanna Liappisin (FM) sekä Hanna Silvolan (KTT) kanssa. Se on täysin avoin ja ilmainen kaikille Global Compact Network Finlandin jäsenyrityksille. Muut yritykset ovat myös tervetulleita. Global Compact Network Finland perii osallistumismaksun verkoston ulkopuolelta osallistuvilta.

Ilmoittaudu mukaan