Jaa

Tieteeseen perustuvat luontotavoitteet -ohjelman lanseeraustilaisuus

Tapahtumapäivä

04.05.2023

Tapahtumapaikka

Online

Tervetuloa uuden koulutusohjelman lanseeraustilaisuuteen!

Tässä online-tilaisuudessa pääset tutustumaan uuden Tieteeseen perustuvat luontotavoitteet -ohjelman tarjontaan.

Kansainvälisen luontopaneelin, IPBES:n, mukaan luonnon monimuotoisuus vähenee nopeammin kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa. Maailman talousfoorumin mukaan yli 50 % maailman BKT:sta on luonnosta riippuvainen, joten luontokadolla on siis mittavia taloudellisia seurauksia. Yritykset voivat pienentää luontovaikutuksiaan omaksumalla liiketoimintamalleja, jotka ovat linjassa planetaaristen rajojen kanssa.

Science Based Targets Networkin (SBTN) pian julkaistava viitekehys luontotavoitteiden asettamiseksi on herättänyt jo ennen julkaisua suurta kiinnostusta ja sen odotetaan muodostuvan yritysten luontotyön kulmakiveksi sisaraloitteensa SBTi:n tapaan. UN Global Compact Suomi lanseeraa koulutusohjelman, jossa yritykset pääsevät asiantuntijoiden johdolla tutustumaan SBTN-viitekehykseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Ohjelma rakentuu Global Compactin globaalin koulutusohjelmakonseptin pohjalle, ja sisältää itseopiskelua, vertaisoppimista ja asiantuntijatukea.

Kuulemme tilaisuudessa tervehdyksen ympäristöministeriöltä ja Reiman kokemuksia SBTN:n liittyen. Lisäksi kerromme, miten ohjelman avulla voimme tukea yrityksiä SBTN-kehyksen käyttöönotossa.

Milloin: torstai 4.5. klo 14–15

Missä: Online

Puhujat:
  • Mirka Vesala, CSR specialist, Reima
  • Tarja Haaranen, ylijohtaja, luontoympäristöosasto, ympäristöministeriö
  • Karoliina Koistila, Programme Manager, UN Global Compact Suomi

Ilmoittaudu mukaan