Jaa

Yritysten globaali pelikenttä kestävässä kehityksessä

Tapahtumapäivä

11.03.2021

Järjestämme yhteistyössä jäsenemme Ecobio Oy:n kanssa webinaarin, jossa keskustelemme erilaisista kestävän kehityksen viitekehyksistä ja siitä, mitä Global Compact voi tarjota yrityksille.

Ecobio Oy:n toimitusjohtaja Taru Halla käy webinaarissa tiivistetysti läpi vastuullisen yritystoiminnan elementit ja arvonmuodostuksen, sekä tärkeimmät kestävän kehityksen viitekehykset. Global Compact Network Finlandin pääsihteeri Lenita Toivakka esittelee kestävän kehityksen ajankohtaisaiheet 2021 ja mitä UN Global Compact tarjoaa yrityksille.

Miten yrityksesi voi tuoda kestävän kehityksen työtä näkyväksi maailmalla? Mitä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia globaalille yritykselle on tarjolla? Toimet kestävän kehityksen edistämiseksi lisääntyvät päivä päivältä ja edelläkävijöillä on mahdollisuus kertoa maailmalle työstään kestävän kehityksen puolesta. Toisaalta yritykset kohtaavat myös painetta sidosryhmiltään ja ympäristössä tapahtuvat muutokset kannustavat niitä ottamaan nämä asiat paremmin huomioon toiminnassaan.

Webinaarissamme saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mitkä ovat vastuullisen yritystoiminnan elementit ja arvonmuodostus?
  2. Mitkä ovat tärkeimmät kestävän kehityksen globaalit viitekehykset? - Indeksit, vapaaehtoiset sitoumukset ja tavoiteohjelmat, raportointimallit, merkit ja merkinnät, standardit ja muut tärkeät viitekehykset.
  3. Millainen on YK:n yritysvastuualoite? Ajankohtaiset teemat 2021.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään torstaina 11.3.2021 klo 9.00–10.00. Webinaari on kaikille avoin.

Ilmoittaudu tästä!