Julkaistu 15.09.2023

Jaa

Inka Hyytiäinen aloittanut UN Global Compact Suomen viestinnän asiantuntijana

Hyytiäinen vastaa UN Global Compact Suomen paikallisverkoston viestinnästä ja sen kehittämisestä.

UN Global Compact Suomen viestinnän asiantuntijana on aloittanut syyskuussa Inka Hyytiäinen (VTM). Hyytiäisen vastuulla on vetää, koordinoida ja kehittää Suomen paikallisverkoston viestintää. 

Hyytiäisellä on monipuolinen tausta viestinnän tehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt niin toimittajana kuin viestintätoimistossakin. UN Global Compact Suomen viestinnän asiantuntijaksi Hyytiäinen siirtyy kiertotalousalan organisaation viestinnän asiantuntijan paikalta. 

”UN Global Compact toimii kestävän kehityksen ja yritysvastuun keskiössä. On todella upeaa päästä mukaan asiantuntevaan tiimiin edistämään kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista – ja tekemään merkityksellistä työtä yhdessä suomalaisyritysten kanssa”, Hyytiäinen kommentoi. 

Lisätiedot:

Inka Hyytiäinen, UN Global Compact Suomen viestinnän asiantuntija, inka.hyytiainen@globalcompact.fi

Marja Innanen, UN Global Compact Suomen pääsihteeri, +358 50 471 7314, marja.innanen@globalcompact.fi

UN Global Compactista lyhyesti:

YK:n Global Compact on maailman laajin yritysvastuuverkosto, johon kuuluu yli 19 000 yritystä yli 160 maasta. Global Compactiin sitoutuneet organisaatiot edistävät yritysvastuun kymmentä periaatetta sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, jotka muodostavat vastuullisuustyön globaalin viitekehyksen. UN Global Compact Suomi tarjoaa jäsenilleen kansainvälisen vertaisoppimisverkoston ja laajan koulutustarjonnan vastuullisuustyön kehittämiseen.