Julkaistu 02.02.2024

Jaa

Paavali Koivula aloittanut UN Global Compact Suomen jäsenvastaavana

Koivula vastaa aloitteeseen osallistuvien suomalaisyritysten tukemisesta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä.

UN Global Compact Suomen jäsenvastaavana (Participant Engagement Manager) on aloittanut Paavali Koivula. Koivulalla on vahvaa kokemusta järjestötyöstä, asiakaspalvelusta sekä julkisista hankinnoista ja yritysyhteistyöstä. 

Kansainvälisen politiikan maisteri Koivula (YTM) tulee tehtävässään tukemaan jäsenyritysten liiketoiminnan kehittymistä entistä vastuullisemmaksi ja tuloksekkaammaksi UN Global Compactin oppimis- ja koulutusresurssien sekä verkostoitumismahdollisuuksien avulla. Koivula tulee työskentelemään läheisesti UN Global Compact -maaverkostojen kanssa tarjoten suomalaisille yrityksille ajantasaista tietoa ja parhaita yritysvastuukäytänteitä maailmalta. Lisäksi hän vastaa uusien jäsenyritysten liittymisestä ja perehtymisestä UN Global Compact -aloitteeseen.

Koivula kertoo odottavansa innolla tulevaa yhteistyötä jäsenyritysten kanssa.

”Maailmassa, jossa muutosta ja muutosjohtamista tarvitaan, UN Global Compact tekee merkityksellistä työtä. Minulla on aito halu pyrkiä tekemään maailmasta parempaa paikkaa, joten on helppo perustella itselleen, miksi tätä työtä teemme. Yrityksillä on valta vaikuttaa tulevaisuuden suuntaan ja täällä pystymme avittamaan niitä kohti kestävämpää liiketoimintaa”, hän sanoo.  


Lisätiedot:

Marja Innanen, pääsihteeri, +358 50 471 7314, marja.innanen(at)globalcompact.fi
Paavali Koivula, Participant Engagement Manager, +358 50 5927663, paavali.koivula(at)globalcompact.fi

UN Global Compact Suomesta lyhyesti:

UN Global Compact on maailman laajin yritysvastuuverkosto, johon kuuluu yli 20 000 yritystä yli 160 maasta. Global Compactiin sitoutuneet organisaatiot edistävät yritysvastuun kymmentä periaatetta sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, jotka muodostavat vastuullisuustyön globaalin viitekehyksen. UN Global Compact Suomi tarjoaa jäsenilleen kansainvälisen vertaisoppimisverkoston ja laajan koulutustarjonnan vastuullisuustyön kehittämiseen.