Julkaistu 01.06.2020

Jaa

Pettiina Niiranen harjoittelijaksi Global Compact Suomen verkostoon

Aalto-yliopiston maisteriopiskelija Pettiina Niiranen on valittu harjoittelijaksi YK:n alaiseen kansalliseen Global Compact – verkostoon. Pettiina opiskelee Creative Sustainability – maisteriohjelmassa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hän on suorittanut kauppatieteen kandidaatin tutkinnon kansainvälisen liiketoiminnan pääaineessa ja hänellä on työkokemusta niin kestävän kehityksen edistämisessä kuin tapahtumien ja koulutusten järjestäjänä. Pettiina tulee kehittämään ja vahvistamaan verkoston toimintaa yhdessä pääsihteeri Lenita Toivakan kanssa. Hän aloitti tehtävässään 1.6.2020. "On aivan mahtavaa saada osaava ja motivoitunut nuori työkaveriksi edistämään maailman suurinta yritysvastuualoitetta täällä Suomessa", sanoo Lenita Toivakka. 

Global Compact Suomen verkosto aloitti täysipainoisesti toimintansa vuoden alussa. Kiinnostus verkostoa kohtaan on ollut vilkasta niin yritysten kuin muiden yhteistyökumppaneiden taholta.Verkoston ensimmäiset koulutus ja verkottumistapahtumat on järjestetty keväällä 2020. 

YK:n Global Compact tarjoaa luontevan alustan ja työkaluja yritysten vastuullisuustyöhön. Se tarjoaa myös mahdollisuuden yritysten väliselle ja muulle sidosryhmätyölle Suomessa ja maailmalla. Verkosto tuo YK:n kansainvälisiä periaatteita ja kestävän kehityksen tavoitteita lähemmäksi suomalaisia yrityksiä.  Vastuullisuus auttaa yrityksiä luomaan menestyvää liiketoimintaa. ”Olen erittäin innostunut kehittämään vastuullisuustyötä yhdessä suomalaisten yritysten kanssa”,  toteaa Pettiina Niiranen. 

Lisätietoja:

lenita.toivakka@globalcompact.fi

pettiina.niiranen@globalcompact.fi