Julkaistu 24.03.2021

Jaa

Pinja Louhiluoto harjoittelijaksi Suomen Global Compact -verkostoon

Louhiluoto on aloittanut harjoittelijan tehtävässään 22.3.2021. 

Global Compact Network Finlandin harjoittelijaksi valittu Pinja Louhiluoto on viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta. Opinnoissaan hän on kiinnostunut muun muassa strategisesta viestinnästä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Helsingin YK-nuorissa toimiessaan Pinja on kerryttänyt kokemusta kestävän kehityksen edistämisestä, ja aikaisemmin hän on työskennellyt myös suomalaisen yritystoiminnan parissa.  

Harjoittelunsa aikana Pinja tulee keskittymään Global Compact Network Finlandin viestintään ja tapahtumiin, joiden osalta verkoston keväästä onkin tulossa toiminnantäyteinen. Verkosto toteuttaa esimerkiksi kansainvälisen, ilmastoasioihin keskittyvän koulutusohjelman tänä vuonna. Lisäksi Global Compact Network Finland tulee järjestämään myös monia muita yritysvastuuta käsitteleviä tilaisuuksia. 

YK:n Global Compact tukee yrityksiä vastuullisuustyössään sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla tarjoten tietoa, työkaluja, koulutuksia ja mahdollisuuksia verkostoitua. Maailman laajimpana yritysvastuualoitteena se tuo YK:n globaalit tavoitteet osaksi paikallista liiketoimintaa.  

“Tämä harjoittelu on upea mahdollisuus päästä edistämään kestävää kehitystä itselleni uudella pelikentällä. Yritysten rooli ihmisoikeusrikkomusten, ilmastonmuutoksen ja korruption torjumisessa on korvaamaton, mikä tekee tästä työstä merkittävää”, Pinja kertoo. 

Lisätietoja: 

lenita.toivakka@globalcompact.fi 

pettiina.niiranen@globalcompact.fi 

karoliina.koistila@globalcompact.fi 

pinja.louhiluoto@globalcompact.fi