Julkaistu 23.06.2021

Jaa

Rekry: Pääsihteeri, Global Compact Network Finland

Haku Global Compact Network Finland ry:n pääsihteerin tehtävään on auki 18.7. saakka.

(Linkki alkuperäiseen ilmoitukseen)

Haluatko olla mukana tekemässä parempaa maailmaa yritysten vastuullisuutta vahvistamalla? YK:n Global Compact ajaa muutosta yritysvastuun kaikilla osa-alueilla. Global Compact -toiminta on saanut Suomessa lentävän lähdön ja nyt haemme Global Compact Network Finland ry:n käytännön toiminnasta vastaamaan

Pääsihteeriä

Jatkat Global Compact -toiminnan kehittämistä Suomessa Global Compact -aloitteeseen sitoutuneiden yritysten odotusten mukaisesti. Vastaat myös Global Compact -aloitteeseen liittyvistä sidosryhmäsuhteista ja kansainvälisestä yhteistyöstä.

Pääsihteerin toimenkuvaan kuuluu erityisesti kansainvälisen Global Compact -toiminnan seuranta ja siitä viestiminen suomalaisille jäsenyrityksille, yritysvastuuseen liittyvän koulutuksen ja muiden tapahtumien, viestinnän sekä muun yritys- ja sidosryhmäyhteistyön kehittäminen. Vastaat myös yhteistyöstä YK:n Global Compactin päätoimiston sekä Pohjoismaiden ja muiden maiden Global Compact -verkostojen kanssa. Olennaista tehtävässä onnistumisessa on kehittää ja vahvistaa eri tavoin Global Compact -toiminnan tarjoamaa lisäarvoa suomalaisille Global Compact -jäsenyrityksille näiden kehittäessä vastuullista yritystoimintaansa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää esimerkiksi:

  • vahvaa ymmärrystä ja osaamista yritysten yritysvastuuteemoista
  • kykyä hahmottaa ja ymmärtää yritysten ESG-toimintaa ja sen kehitystarpeita
  • tuntemusta ja näkemystä keinoista hyödyntää Global Compact -aloitetta yrityksissä
  • tunnet paloa tehdä yhteistyötä suomalaisten yritysten kanssa ja auttaa niitä menestymään
  • kiinnostusta kehittää Global Compact -yhteistyötä yritysten ja sidosryhmien kanssa
  • valmiutta hoitaa rekisteröidyn yhdistyksen jäsenyyteen, hallintoon ja talouteen liittyviä asioita
  • kokemusta ihmisten ja organisaation johtamisesta
  • riittävää kielitaitoa ja viestintävalmiuksia sekä kykyä edustaa Global Compact -aloitetta
  • YK:n arvot ja tavoitteet ovat sinulle tärkeitä ja haluat työskennellä globaalissa verkostossa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työtehtävän, jossa toimit Global Compact Network Finland ry:n hallituksen ja jäsenyritysten odotusten mukaisesti. Pääset myös tekemään yhteistyötä samoissa tiloissa toimivan Keskuskauppakamarin ja Kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen näköalapaikka ja verkostoitumistilaisuus yritysvastuun keskeisten sidosryhmien kanssa. 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 18.7.2021 klo 16.00 mennessä: tyopaikat@chamber.fi.

Lisätiedot: 
Global Compact Network Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja Sami Lundgren (UPM) (sami.lundgren@upm.com) tai Global Compact Network Finland ry:n pääsihteeri Lenita Toivakka (lenita.toivakka@globalcompact.fi).

Global Compact on Yhdistyneiden Kansakuntien YK:n yrityksille laatima vastuullisuussitoumus, johon on liittynyt maailmanlaajuisesti yli 13000 yritystä ja Suomestakin noin 150 yritystä ja yhteisöä. Global Compact Network Finland ry kehittää Suomessa yritysten yhteistyötä Global Compact -aloitteen tiimoilta sekä vastaa kansainvälisestä Global Compact -yhteistyöstä. Sen toimisto toimii Helsingin World Trade Centerissä juridisesti ja taloudellisesti itsenäisenä rekisteröitynä yhdistyksenä toimien käytännössä tiiviissä yhteistyössä Keskuskauppakamarin ja Kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen kanssa.
Lisätietoa: www.globalcompact.fi