Suoraan sisältöön

Keskustelutilaisuus: Ei unohdeta ilmastonmuutosta – yritysten ratkaisut hiilineutraalisuuteen

Jäsenyrityksemme TietoEVRY on mukana järjestämässä keskustelutilaisuutta yritysten roolista ilmastokriisin ratkaisijoina

Koronapandemia on vallannut ymmärrettävästi palstatilan kuluvan vuoden aikana. Meillä ei kuitenkaan ole varaa unohtaa aikamme uhkaavinta haastetta, ilmastonmuutosta. IPCC:n mukaan ilmasto lämpenee hälyttävällä vauhdilla ja toimia vaaditaan kaikilla tasoilla lämpenemisen hillitsemiseksi.

Digitalisaatiolla, teknologialla ja innovaatioilla on merkittävä rooli hiilijalanjäljen pienentämisessä ja kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa – tässä työssä yritykset ovat avainasemassa. 

Millaisia ratkaisuja yritykset voivat luoda, jotta tavoite hiilineutraalista Suomesta ja Euroopasta toteutuu? Millä konkreettisilla toimilla tartumme ilmastonmuutoksen taklaamiseen?

Katso lisää ja ilmoittaudu: https://www.tietoevry.com/fi/tapahtumat/2020/ei-unohdeta-ilmastonmuutosta--yritysten-ratkaisut-hiilineutraalisuuteen/ 

Jaa tapahtuma

Tapahtumakalenteri

<

>
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Tulevia tapahtumia:

03.11.2020

Keskuskauppakamarin Suuri Yritysvastuupäivä 2020

Keskuskauppakamari järjestää Suuren Yritysvastuupäivän teemalla Vastuullisuus kilpailutekijänä ja yhteiskunnan muutosvoimana 3.11.2020 Helsingissä, hotelli Clarion Helsinki Jätkäsaaressa.