Jaa

Tietoisku Business Ambition for 1.5 °C -kampanjasta

Tapahtumapäivä

05.11.2020

Tule mukaan virtuaaliseen tietoiskuun kuulemaan, mistä Business Ambition for 1.5 °C -kampanjassa on kyse!

Tarvitsemme kunnianhimoisia toimia ilmaston lämpenemisen pysäyttämiseksi, ja yksityisellä sektorilla on tässä työssä suuri rooli. Business Ambition for 1.5 °C -kampanja kutsuu yrityksiä asettamaan päästövähennystavoitteita,  jotka edesauttavat meitä pysäyttämään ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen. Päästöjen vähentämiseksi yritys tekee selkeän suunnitelman ja asettaa lyhyen ja/tai pitkän tähtäimen tavoitteet, jotka täyttävät Science-Based Targets -aloitteen kriteerit

Kampanjaa johtaa Science Based Targets initiative yhdessä Global Compactin ja We Mean Business -koalition kanssa. Mukana on jo yli 300 yritystä. Kampanja päättyy seuraavaan YK:n ilmastokokoukseen, COP26:n, joka järjestetään Glasgowssa marraskuussa 2021.

Järjestämme tästä kampanjasta tietoiskun torstaina 5.11. klo 15.00. Tietoiskussa kerromme, mikä tämä kampanja on, miten siihen liitytään, ja mitä liittyminen tarkoittaa. Lisäksi kuulemme jäsenyrityksemme Cargotecin ja UPM:n tarinan siitä, millaisia päästövähennystavoitteita he ovat asettaneet ja millaista työtä se on vaatinut.

Tietoisku järjestetään Teamsin välityksellä. Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille.

Ilmoittaudu mukaan.

Lisätietoja kampanjasta löydät myös nettisivuiltamme