Jaa

Yhteistyöllä kohti ilmastotavoitteita

Tapahtumapäivä

14.10.2021

Järjestämme seminaarin yritysten roolista ilmastonmuutoksen torjunnassa juuri ennen YK:n ilmastokokousta COP26.

Marraskuussa 2021 järjestettävä YK:n ilmastokokous COP26 on merkittävässä roolissa nyt, kun ilmaston lämpenemisen rajoittamisen lisäksi toivumme pandemiasta. Monet maat, EU ja yritykset ovat jo vastanneet näihin haasteisiin ja tehneet suunnitelmia päästöjensä vähentämiseksi. Nyt on kuitenkin aika pistää suunnitelmat käytäntöön, ja tähän työhön tarvitsemme kaikkia.

Yhteistyöllä kohti ilmastotavoitteita -tapahtumassa 14.10. klo 10–12 keskustelemme siitä, mikä on Suomen ja suomalaisten yritysten rooli ilmastotyössä kaikkine haasteineen ja mahdollisuuksineen. Pohdimme myös, miten eri toimijat voisivat tukea toisiaan, jotta pääsisimme lähemmäs kansainvälisiä tavoitteita.

Tapahtumassa on ohjelmassa Suomen johtavien yritysjohtajien puheenvuoroja sekä mielenkiintoinen paneelikeskustelu, jossa on mukana edustus niin yksityiseltä, julkiselta kuin kolmannelta sektoriltakin.

Tilaisuus järjestetään hybriditoteutuksena, mikäli koronatilanne sen sallii. Osallistuminen tapahtumaan on kaikille ilmaista niin virtuaalisesti kuin tapahtumapaikalla Helsingissä (Alvar Aallon katu 1).

Lue lisää ja ilmoittaudu