Julkaistu 23.04.2020

Jaa

Global Compact Fin: YK:n kestävän kehityksen tavoitteet yrityksen arjessa

Yritysvastuun merkitys korostuu haastavina aikoina.

Global Compact on kasvanut jo lähes sadan yritysjäsenen verkostoksi. Kaikkia jäseniä yhdistää halu edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Global Compact Finland piti tällä viikolla ensimmäisen vuosikokouksensa, jossa suunniteltiin tulevaa toimintaa.

Vuosikokouksen jälkeen pidettiin webinaari, joka oli startti verkoston aktiiviselle toiminnalle. Webinaarissa keskityttiin YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Tilaisuudessa UPM:n asiantuntijat kertoivat miten yrityksessä on jo usean vuoden ajan tehty työtä kestävän kehityksen puolesta. Työhön ovat osallistuneet eri maiden tuotantoyksiköt ja työntekijät. Kun yrityksen omat vastuullisuustavoitteet ovat linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa, jokainen yrityksen työntekijä saa osallistua paremman maailman ja tulevaisuuden rakentamiseen.

UPM on käyttänyt työssä Global Compactin tarjoamia työkaluja ja luonut globaalistikin merkittävän esimerkin siitä, miten yritys voi rakentaa kestävän kehityksen tavoitteet oman liiketoimintansa ytimeen ja arkeen. Tilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua chatin avulla. Etänä tilaisuuteen osallistui yli 400 vastuullisesta liiketoiminnasta kiinnostunutta. Kiitos kaikille tilaisuuksiin osallistuneille. Tästä on hyvä jatkaa.