Julkaistu 22.09.2021

Jaa

Vastaa verkostomme vuoden 2021 jäsenkyselyyn

Voit vaikuttaa UN Global Compact Network Finland -verkoston toimintaan vastaamalla jäsenkyselyymme 30.9. mennessä.

Suomen Global Compact -paikallisverkoston toinen operatiivinen vuosi on pian paketissa ja tuonut mukanaan lupaavaa kasvua; jäsenorganisaatioita on verkostossamme jo yli 150. Kiitos teille, jotka olette osallistuneet tapahtumiimme ja koulutuksiimme sekä tehneet kanssamme yhteistyötä YK:n yritysvastuuperiaatteiden ja kestävän kehityksen edistämiseksi.

Verkostomme toimii jäseniään varten. Suunnitellaksemme UN Global Compact Network Finlandin tulevaa vuotta entistä paremmin toiveitanne vastaavaksi olemme koostaneet jäsenkyselyn, johon pyydämme nyt vastauksia. Kyselyn voi täyttää jokainen jäsenorganisaationne työntekijä, joka sen mielekkääksi kokee.

Hyödynnämme kyselyn tuloksia ensisijaisesti jäsenpalveluiden kehittämisessä. Tavoitteenamme on ymmärtää entistä paremmin, millaista tukea eri alojen organisaatiot kaipaavat vastuullisuustyössään, ja mitä yritysvastuun teemoja voisimme tuoda vahvemmin esiin tarjonnassamme.

Kysely on luottamuksellinen ja anonyymi, ja siihen vastaamiseen kuluu noin kymmenen minuuttia. Tuloksia ei julkaista, ja ne tulevat vain UN Global Compact Network Finlandin sihteeristön ja hallituksen käyttöön. Vastaathan kyselyyn viimeistään torstaina 30.9.2021.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenkyselystä, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse info(a)globalcompact.fi tai soittamalla numeroon +358 50 536 5078.

Kiitos vaivannäöstäsi!

Vastaa kyselyyn