Julkaistu 11.05.2023

Jaa

Hae UN Global Compact Suomen viestinnän asiantuntijan tehtävää viimeistään 19.6.2023

Haluatko olla mukana tekemässä parempaa maailmaa yritysten vastuullisuutta vahvistamalla? YK:n Global Compact ajaa muutosta yritysvastuun kaikilla osa-alueilla.

Haemme YK:n Global Compactin Suomen verkostoon

Viestinnän asiantuntijaa 

Tehtävässä vastaat Suomen paikallisverkostossa viestinnästä ja sen kehittämisestä yhteistyössä pääsihteerin, muun toimiston sekä hallituksen kanssa. 

Tehtäviisi kuuluu viestinnän strateginen suunnittelu, päivittäisviestinnän suunnittelu, toteutus ja seuranta sekä osallistuminen tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen. Pääset näkemään ja kokemaan aitiopaikalta kestävän kehityksen ja yritysvastuutyön kehittymisen globaalisti ja Suomessa. 
Haemme viestinnän monipuolista osaajaa, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus organisaation ulkoisesta viestinnästä.

Tehtävässä teet viestintää yhteistyössä jäsenyritystemme ja yhteisöjäsentemme kanssa. Pääset osaksi YK:n Global Compactin globaalia työyhteisöä, ja saat työkavereita lähes 70 maasta. Erityisen tiivistä yhteistyötä teemme pohjoismaisten sisarverkostojemme kesken. Global Compactin pääkonttori tarjoaa laajasti päivittäisviestinnän resursseja, sisältöä sekä tukea. Pääosa viestinnän sisällöistä tulee paikallisverkostomme työstä ja omalta ohjelmatiimiltämme.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien sujuvaa hallintaa, erityisesti LinkedIn ja Twitter
 • maksullisen mainonnan hallintaa (LinkedIn) sekä mielellään kokemusta verkkosivujen hakukoneoptimoinnista
 • mediaviestinnän osaamista, mm. tiedotteiden valmistelu, pitchaus ja mediaseuranta
 • osaamista lyhytvideoiden tuotannosta ja kuvankäsittelystä
 • sosiaalisen median viestintäkampanjoiden toteuttamiskokemusta 
 • kokemusta sähköpostimarkkinoinnista, mm. uutiskirjeiden valmistelu ja ohjelmien käyttö 
 • kykyä suunnitella ja koordinoida viestinnän sisältöjä ja aikatauluja
 • julkaisujen tuotantoprosessiosaamista, mahdollisesti taitto-osaamista     
 • kokemusta viestinnän mittareiden seurannasta ja tulkinnasta
 • tilaisuuksien ja muiden tapahtumien järjestelyosaamista 
 • sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa 
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, muuta viestinnän koulutusta tai kokemusta, jossa olet osoittanut kyntesi käytännön viestintätöissä
 • kestävän kehityksen ja vastuullisuuden sisäistämistä ja arvostusta

​Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään järjestön viestintää Global Compactin kansainvälisen brändin, paikallisverkoston hallituksen ja jäsenyritysten ja -yhteisöjen odotusten mukaisesti. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen näköalapaikka yritysvastuun keskeisiin teemoihin ja verkostoitumismahdollisuus eturivin yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tulet osaksi pientä, tehokasta ja innostunutta työyhteisöämme. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Työskentelemme sekä toimistolla että etänä.

Asiantuntijan tehtävä pyritään täyttämään viimeistään 1.9.2023 lähtien. Palkka määräytyy kokemuksen, osaamisen ja lopullisen työnkuvan perustella 3300–3800 €/kk välille. Voit esittää oman palkkatoiveesi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on 3 kk koeaika. 

Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä cv ja palkkatoive pyydetään toimittamaan viimeistään 19.6.2023 klo 16.00 mennessä: marja.innanen@globalcompact.fi


Lisätiedot:

UN Global Compact Suomen pääsihteeri Marja Innanen, puh 050 471 7314.

UN Global Compact on maailman laajin yritysvastuuverkosto, johon kuuluu yli 18 000 yritystä yli 160 maasta. Global Compactiin sitoutuneet organisaatiot edistävät yritysvastuun kymmentä periaatetta sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, jotka muodostavat vastuullisuustyön globaalin viitekehyksen. UN Global Compact Suomi tarjoaa jäsenilleen kansainvälisen vertaisoppimisverkoston ja laajan koulutustarjonnan vastuullisuustyön kehittämiseen.

www.globalcompact.fi