Julkaistu 18.09.2020

Jaa

Karoliina Koistila mukaan Suomen Global Compact -tiimiin

Karoliina Koistila on aloittanut YK:n Global Compactin Suomen verkostossa 1.9.2020.

Karoliina on kauppatieteiden maisteri LUT-yliopistosta. Opinnoissaan Karoliina on keskittynyt kestävään kehitykseen ja yritysvastuuseen, minkä lisäksi hän on opiskellut ympäristötieteitä. Karoliinalla on laajalti työkokemusta erilaisista hallinnollisista tehtävistä sekä tuoreempaa kokemusta myös kestävän kehityksen asiantuntijatyöstä.

Global Compact Suomen verkoston syksy on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin neliosaisella tapahtumasarjalla Global Compactin kymmenestä periaatteesta. Myös monia muita tapahtumia vastuullisuuden eri teemoista on luvassa syksyn aikana. Ne ovat hieno tapa yrityksille saada tukea vastuullisuustyöhön ja verkostoitua muiden yritysten kanssa, myös kansainvälisesti.

Global Compact tuo YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ja muut kansainväliset periaatteet lähemmäksi yrityksiä. Global Compactin tavoitteena on edistää ihmisoikeuksia, parantaa työoloja, taistella ilmastonmuutosta ja luontokatoa vastaan ja torjua korruptiota, yhdessä yritysten kanssa.

”On tosi hienoa päästä edistämään näitä yhteiskunnallisesti merkittäviä teemoja yritysten kanssa ja tällä tavalla itsekin osallistua kestävää kehitystä edistävään työhön” toteaa Karoliina.

Lisätietoja Global Compactin ja sen Suomen verkoston toiminnasta:

lenita.toivakka@globalcompact.fi

pettiina.niiranen@globalcompact.fi

karoliina.koistila@globalcompact.fi